keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Tavoitteita


Venla sanos että pitäisi tulla kertomaan tänne kertomaan jostain tavoitteista. Se sanos että ei hirveästi tykkäisi tehdä tällaisia, mutta nämä ovat olleet ihmisten mielestä kiinnostavia ja Venlalla on ideat hukassa tai ei ole materiaalia postauksiin. Ja siis minun pitäisi kertoa jostain tavoitteista tälle vuodelle. En siis tiennyt mikä on joku tavoite joten tarvittiin pitkä tuijotus ennen kun Venla tajusi selittää sen. Jos oikein ymmärsin tarkoittaa se sitä mitä pyrin tekemään tämän vuoden aikana. En kyllä vieläkään tiedä mikä se tämä vuosi on mutta tuskin se haittaa. Mutta tässä nyt näitä mitä sitten tavoittelen.


 1. Kasvaa isoksi muttei liian, koska minusta on uhattu tehdä kengät
 2. Syödä paljon ruokaa
 3. Saada mahdollisimman paljon rapsutuksi
 4. Tehdä kepposia
 5. Leikkiä

 -Iisakki
Niin kuin tuossa yläpuolella näittekin, puhutaan vähän tavoitteista. Tiedät että eilen juuri puhuin että haluaisin olla erilinen enkä matkia muita blogeja. Kuitenkin tuntui että tämä tulisi tehdä, vaikka vähän myöhään tuleekin. Usko että kun tavoitteet kertoo julki, on niitä helpompi toteuttaa. Kuitenkin tavoitteet eivät ole niin jyrkkiä kuin esim. kuin uudenvuoden lupaukset. Tavoitteet myös luovat suuntaa sille mihin halutaan pyrkiä. Joten tein tämän myös siksi että saan itselleni selväksi mitä tavoittelen Iisakin ja blogin suhteen. Omat tavoitteeni jätin nyt pois, koska ne ovat niitä perus tylsiä ja muutenkin tämä on koirablogi. Pitemmittä puheitta niihin tavoitteisiin.


Iisakki

 1. Koirakoulun aloittaminen (melkein jo suoritettu paikka kurssille varattu)
 2. Sisäsiisteys varmaksi
 3. Perustottelevaisuus kuntoon
 4. Harrastuksen/harrastusten löytäminen, missä Iisakki vihtyy.
 5. Sopivan ruoan löytäminen penturuoan tilalle


Blogi
 1. Tasapainon löytäminen
 2. Blogin kehitys.   

~Venla                                                                                                                                                                                                      1 kommentti: