tiistai 3. helmikuuta 2015

Umpikujassa ja kuulumisiaOlen siis kirjaimellisesti umpikujassa enkä koiran tai elämän kanssa vaan blogin. Minulla on kauhea palo blogata ja tykkään siitä todella. Haluaisin kehittyä ja tuottaa hyvää materiaalia mikä kiinnostaa. Olenkin saanut paljon mukavaa kommenttia joka tsemppaa todella paljon. Ongelmana tällä hetkellä on vaan se että postaus ideat on hukassa. Uskon että varmaan aika moni bloggaaja jossain kohtaa kärsii samasta ongelmasta. Ja juu onhan netti täynnä blogeja josta ideoita voisi hakea mutta samalla halu olisi myös erottua muista sillä omalla tavalla ja kekseliäillä postaus ideoilla. Tietenkin blogeissa pyörii aina se samat postaus aiheet, joista monet kirjoittavat. Se ei silti haittaa, koska jokainen niistä on silti erilainen. Tällaisia ovat koirablogeissa esim. Ruokinta ja tavoitteet. Tällä hetkellä olen siis todellakin umpikujassa. Aivot ovat raksuttaneet paljon ja tarkoitus olisikin tehdä listaa paperille tällaisia hetkiä varten. Tietenkin perus arki postaukset kiinnostavat ihmisiä paljon mutta nekin ovat menneet tällä hetkellä yllättävän samalla kaavalla, muutos kuitenkin tulossa, kun koulupäivät pitenevät jälleen ja arki muuttuu enemmän sekä käytän aikaa Iisakin kanssa eri tavalla. Pyytäisinkin lukijoilta ja kävijöiltä ehdotuksia että millaisia postauksia haluaisitte nähdä? Olen todellakin avoin ehdotuksille ja halukas kokeilemaan uutta.


Tosiaan kun äsken sivutin, on meillä arki tässä pyörinyt aikas saman laisella kaavalla. Minulla on ollut koeviikko joten aikaa on ollut Iisakin kanssa enemmän. Olen ollut kotona viimeistään 12 aikoihin, tietenkin on pitänyt lukea minkä kyllä jätin tällä kertaa vähemmälle. Ollaan siis päästy Iisakin kanssa hyvin treenaamaan ja ylipäätään viettämään aikaa. Luotu samalla suhdetta paremmaksi. Oikeastaan olen todella nauttinut kun on ollut taas aikaa oikeasti touhuta ja paneutua harjoitteluun. Koulutuksen kanssa ollaankin jonkin verran päästy eteenpäin. Hihnassa kulku on parantunut ja käskyt ovat ruvenneet iskostumaan jo päähän. Olen tässä jo jonkun aikaa ajatellut naksuttimen hankintaa ja ottaa se mukaan koulutukseen. Vihdoin sain sen hankittua kun Iisakin ruoat tuli postista vihdoin. Ja onkin alettu ehdollistaminen naksutukseen. Katsotaan sitten mitä koulutuksesta tulee kun päästään tositoimiin. Viikonloppu otettiin Iisakin kanssa rennosti ja ulkoiltiin uuden lumen tultua. Iisakki sai vielä uutta herkkua, kun ruoan vähäisyyden johdosta korvattiin yksi ruokailu kerta ydinluulla. Hyvin näytti maistuvan ja saikin nopeasti syötävää irti luusta. Tässä nyt nämä pikaiset kuulumiset.~Venla

7 kommenttia:

 1. Kyllä niitä ideoita alkaa putkahtelemaan ;) itsellä on inspiraatio postauksiin aika huipussa ja jatkuvasti tulee mileen uusia juttuja esim. toisia blogeja lukemalla, mutta ne jäävät usein toteuttamista vaille valmiiksi ajan puutteen ja puuttuvan välineistön takia. Lopulta kunhan ne ovat jonkin aikaa tuolla luonnoksina lojuneet sitten julkaisen tjv. mutta kyllä ne ideat vielä palaa :) oot kyllä musta tosi hyvä bloggaaja ja sun tekstei on tosi kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosiaan niitä ideoita putkahtelee jossain aivan kummallisissa paikoissa, joissa niitä ei tarvitsisi. Välillä taas kun istuu koneen ääreen ei mitään tule mieleen. Ja se että myöntää itselleen että aina ei voi onnistua ja joskus voi tehdä niitä mitä muutkin ovat tehneet omalla tyylillä vaan.

   Poista
 2. Onpas Iisakki suloinen! :)

  sheltinkanssa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Koirakavereita postaus oli kiva, lisää vaikka sellasia. :) Mut siis muutenkin on mielenkiintoista tekstiä ja ite en osais kirjoittaa noin selkeästi. Kuvat on juuri sellaisia että niille rupee höpöttään täällä koneen takana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos myös ideasta. Katsotaan jos saisin taas järkkäiltyä pentutreffejä ja muistaisin sen kameran olemassa olon silloin.

   Poista
 4. Mun oli ihan pakko tulöla kommentoimaan tänne sun blogiin: Sun blogi on suoraan sanottuna ihana,hyvä laatuinen,hauska ja aivan järjettömän hyvä! Kuvat ovat laadukkaita,kirjoitus ei ole lainkaan liian vakavaa vaan juuri semmoista mitä sen pitää olla. Iisakki on todella suloinen♥

  VastaaPoista