sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kesä säistä nauttimassa

Pari päivää tässä saatiinkin nauttia ihan kesäisistä säistä mutta jälleen kerran tenään taivaalta on tullut reippaasti vettä. Näiden parin päivän aikana on nautiskeltu hyvästä säästä ja käyty Ruissalossa molempina päivinä. Kamerakin on ollut aika aktiivisesti käytössä joten ajattelin tällä kertaa tehdä kuva postauksen. Toivottavasti pidätte ja kertokaa ihmeessä suosikki kuvanne.

Onko pakko häiritä mun unia sen kameran kanssa?

Tää on mun lelu
Perjantaina lähdimme aamupäivällä Ruissaloon Saaronniemeen katsomaan, millainen on sinne tullut uusi koira puisto. Puisto seuraa ei ollut mutta Iisakki juoksenteli hetken puistossa tutkien paikkoja. Illalla käytiin vielä koti ympäristössä ottamassa muutamat kuvat
Mopolla kohti tuntematonta.Nyt se nanna tänne. Olen ihan tarpeeks kauan ollut kuvattavana.

Oliks sulla jotain asiaa?


Lauantaina suuntasimme uudelleen Ruissaloon Saaronniemeen, tällä kertaa kuitenkin seurana oli kaverini Lotta koiransa kanssa. Ohjelmassa oli bussilla matkustamista, piknikki, koirapuistoilua ja lisää bussilla matkustamista.

Piknik seura

Hippu

Ranalle tähyilyä

Rannalle tähyilyä kaksi

Paljon hyviä tuoksuja

Eks mä ollutkin kaniini?Moi kamu

3 kommenttia:

  1. Että on ihania kuvia, koirat osaa olla niin ilmeikkäitä!!

    VastaaPoista
  2. hih, meidänkin kissalla oli tuollainen paitapesä, mutta kun ei tykkää olla piilossa nukkumassa, niin pistettiin se sitten pois. seuraneiti... ;)
    Suloisia koiria. Ilmeet kertovat monta asiaa.

    VastaaPoista