perjantai 2. tammikuuta 2015

Iisakki vaudissaTenään on Iisakilla riittänyt vauhtia. Ennätys määrä pentuhepuleita yhden päivän sisällä plus muut riehumiset ovat pitäneet minut ja muun perheen kiireellisenä. Aamusta iltaan on riittänyt menoa vaikka akkuja on välillä ladattu. Sanomalehtien repiminen, kuusen syönti, pedin repiminen, ympäritaloa ravailu, rappusissa ulvominen ja muut pienet varastelut on pitänyt koko talon liikkeessä. Vähän koitettiin myös tähän mennessä opetettuja käskyjä kertailla mutta innostus oli niin suuri että ei siitä oikein tullut mitään.  Joten tällainen päivä meillä: Mites teillä on mennyt?

Mitäs siinä tuijotat, mä vaan venyttelen vähän

Uuuuu!

Läl läl lää

Nyt väsyttää.


Äh, kutitttaa

Mä saan senMitäs tuolla on?Melkeen yletyn.


Läpivirtaus tuuletus

En oo ollenkaan ahne tai mitään.


 ~VenlaPS: Tässä vielä Iisakin itse kirjoittaman teksti teille kaikille (tuli siis tassuillaan ja kuonollaan tökkimään näppäimistöä)
+++nn
ki,nh-ö.b pvn
-Iisakki-

2 kommenttia:

 1. Heidi A.4.1.15

  Iisakki sulatti juuri mun sydämen ! Aivan ihana. :) Noi kuvat jossa se leikkii ja pomppii on järjettömän suloisia. Hyvää uutta, alkavaa vuotta 2015 teille molemmille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä höpönaama todellakin osaa sulattaa ihmisten sydämmet, mutta se toinenkin puoli löytyy. Hyvää uutta vuotta myös sinulle.

   Poista