perjantai 16. tammikuuta 2015

Kuulumisia ja eläinlääkärissä.Tässä nyt taas käynyt tämä mitä halusin kovasti välttää, meinaan pitkä hiljaisuus blogin puolella. Koitan siis parantaa jälleen tapani ja reipastua.

Todellinen syys hiljaisuuteen kuitenkin on se että, en ole ehtinyt tulla kirjoittelemaan poikkeuksellisen pitkien koulupäivien takkia. Ja se että en ole ollut paljoa kotona on vaikuttanut siihen että päivän tapahtumista ei niin paljoa tietoa. Suoraa sanoen minua harmittaa se että en ole ollut kotona. Aika Iisakin kanssa on ollut niin vähäistä että välillä tuntuu että siitä on tullut iskäni koira. Tietenkin olen tyytyväinen ja kiitollinen että joku on hoitanut Iisakki ja touhunnut sen kanssa, kerta itselläni ei ole ollut aikaa. Mutta Iisakilla on viikko mennyt suhteellisen hyvin. Paljoa mitään uutta ei ole tullut, muuta kun pientä pidempää odottamis harjoittelua ennen ruoan saamista, sekä veljeni koitti opettaa paikkaa mutta Iisakin kärsivällisyys ei vielä riittänyt. Ahne kun on. Pieni taantumus kausi on myös tullut sisäsiiteyden kohdalla. Niin ja Iisakki siis todella tykkää klassillisesta musiikista. Tähän mennessä Mozart on ollut paras. Sitä Iisakki jäi kuuntelemaan ja käänteli päätään.

Tosiaan kun otsikostakin näkee, joku poikkeus tällä viikolla on ollut. Iisakin kanssa on käyty tällä viikolla kaksi kertaa eläinlääkärissä. Tosiaan tenään käyntiin ihan perusrokotuksissa Raision kunnallisella eläinlääkärillä. Minä itse ainakin olen tyytyväinen paikkaan ja vaikka olimme vasta toista kertaa, meidät muistettiin jo. Tosin syy voi olla myös Iisakin. Henkilökunnan mukaan päivä alkaa hyvin kun on Iisakin tapainen asiakas. Tosiaan Iisakki on hyvin sosiaalinen ja reipas luonteinen. Eläinlääkärissä käynti ei ole yhtään pelottavaa, eikä rokotuksia edes huomata. Tenään tosi rokotus aiheutti pientä kirvelyä, mikä on täysin normaalia. Mutta sekään ei menoa haitannut. Tosiaan toisen kerran kävimme tällä viikolla eläinlääkärissä tiistai/keskiviikkoyönä. Iisakki kävi vielä vähän myöhempään kun normaalisti ulkona. Söi taas keppejä, mutta tällä kertaa se jäi hampaiden väliin jumiin häiritsevästi. Koitimme ensin kaivaa sitä itse ulos mutta Iisakki ei ollut yhteistyöhaluinen, joten ei auttanut muu kun lähteä päivystävälle eläinlääkäri asemalle. Varsinais-Suomen pieneläinpäivystystä tällä hetkellä hoitaa Turun eläinsairaala. Onneksi matka oli lyhyt eikä eläinlääkärillä ollut ruuhkaa. Paikalla lääkäri tutki tilantee, rauhoitti Iisakin ja otti tikun pois. Onneksi tikku ei ollut rikkonut mitään niin Iisakki sai piristävän ja kipulääke piikin, ja heräämisen jälkeen pääsimme lähtemään kotiin. Loppy yö ja aamu meni rauhalisissa tunnelmissa.


Tosiaan olen tässä etsiskellyt Iisakille hyvää koira koulu paikkaa ja muutama hyvä löytyikin. Laitoin tuossa juuri vähänaikaa sitten kyselyn yhdelle kurssille, jos olisi vielä tilaa. Tosin saattaa olla että ei ole, kun vähän myöhässä liikenteessä olen sillä kurssi alkaa sunnuntaina. Katsoo nyt jos saan vastauksen. Jos pääsemme sinne kiva juttu, jos ei niin ei se maailma siihen kaadu. Sitten vaan etsiskelen uuden kurssin, johon ilmoittaudun ajoissa. Tässä nyt tämä pikainen kuulumis postaus. Toivottavasti piditte. 

~Venla

Onko teillä jotain postaus ideoita tai muita juttuja joita täällä haluaisitte nähdä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti