lauantai 24. tammikuuta 2015

Kuulumisia

Minut käskettiin taas tänne selittämään jotakin menneestä viikosta. En kyllä edelleenkään tiedä mitä viikko tarkoittaa, vaikka koitin sitä selvittää. Mutta katsotaan mitä mahtaisin muistaa. Ainakin sen että Venla ei ole kauheasti ollut kotona, herättyään se lähtee ja tulee joskus takaisin kotiin. Oneksi minun ei sentään ole tarvinnut olla yksin kotona. Aina on ollut seuraa. Niin ja sitten kävi sellaisessa, jota ihmiset kutsuvat kokoukseksi. Sain taas paljon rapsutuksia, sekä ihmiset ihmettelivät kuinka olen niin nätisti. Mutta kukapa ei olisi jos saisi herkkuluuta. Muuta en kyllä hirveästi muista, mikä poikkeaisi normaalista elämästä.Tenään kuitenkin minun onnekseni myöskin Venla on ollut kotona. Lähti se jossain kohtaa hetkeksi, mutta se ei haitannut koska Urkki tuli silloin kylään. Takasin tulessaan Venla toi vielä minulle uuden vinkulelun. Ja jos joku ei vielä tiedä niin mähän rakasta yli kaiken vinkuleluja. Urkki oli todella kauan meillä ja koitin saada hänet kaikin tavoin leikkimään, mutta ei se kauheasti innostunut. Mutta eipä se haittaa yritin ainakin kaikkeni. Ehkä vielä joskus se leikkii kunnolla kanssani tai saan jonkun toisen leikkikaverin. Oikeastaan Venlakin on puhunut jotain että pitäisi etsiä ikäistä seuraa, jotta pääsisin leikkimään. Hän on jopa etsinyt pentutreffejä minulle, en kyllä tiedä mitä ne ovat mutta luultavasti jotain mukavaa.

Urkin lähdettyä alkoi se päivän tylsin osuus. Täällä meinaan ruvettiin siivoamaan. Se on todellakin tylsää, koska silloin minua ei huomioida niin paljoa. Vaikka kuinka yritin pyöriä jalossa ja tehdä kaikkeni, käskettiin vaan pois. Voitteko uskoa juoksi jopa monta kertaa rappuset ylös, mutta silti vaan käskettiin pois. Kaiken huipuksi kaikki kovalla vaivalla levitetty lelut laitettiin koppaan ja sekin niin ylös että en ylettynyt. Myös petini mentiin imuroimaan ja se tietenkin sotki järjestykseni. Ainoa hauska osuus on lattian pyyhkiminen, mutta sekin ilo pilattiin tällä kertaa.


Siivoamisen jälkeen onneksi lähdimme ulkoilemaan. Kävi vielä niin hyvä tuuri, pääsin nimittäin pelolle vapaana juoksentelemaan. Harmi vaan että pelto ei ole suoraan pihallani. Sinne pitää kävellä pieni matka mutta se on sen arvosta. Harmillisesti oli vaan kylmä ilma, mutta villapaidalla tarkeni. Ihmiset sanoivat, että pakkasta ei ole paljoa mutta käy kylmä tuuli. Se minua haitannut vaan laitoin tassua toisen eteen ja juoksentelin hetken aikaa. Venla on sanonut että musta on tullut aktiivisempi ulkoilija. Pelolla oli kyllä todella hauskaa, toivottavasti pääsen pian uudelleen. Kylmyys kuitenkin iski ja tuli kiire kotiin lämmittelemään. 


Nyt olen ajatellut ottaa loppu illan rennosti ja ehkä vähän leikkijä ja riehua. Millainen päivä teillä on ollut? Niin ja sitten minun piti sanoa tähän loppuun vielä yksi juttu. Olemme ajatelleet tehdä kysymys postauksen. En ihan tarkalleen tiedä mikä se on mutta jos oikein ymmärsin, te saatte laitta meille kysymyksiä ja me vastataan sitten teille täällä. Siis kysykää meiltä ihan mitä kysymyksiä tahansa johon haluaisitte saada vastauksen. Kysymyksiä voi laittaa kommentteihin, sähköpostiin tai johonkin kysymys palveluun joho pääsette tästä-Iisakki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti